Induláshoz csomag

Ez a csomag két részből áll. Tartalmaz egy indulási csekklistát, rövid magyarázatokkal és egy szakdolgozatfejezeteket és tartalomjegyzéket tartalmazó mintát, amit csak át kell írnod a saját témádra és máris készítheted a szakdolgozat tartalmi részét.

 

Miben segít?

A csekklista segít mederbe terelni a gondolataidat.  Rávilágít, miket kell indulásnál átgondolnod. Rövid szöveges magyarázatokkal segít összeállítani a dolgozatod alapját. A 15 oldal átolvasása után tisztább lesz hogyan kezdj neki a szakdolgozatodnak. 

A vázlat és tartalomjegyzék minta egy olyan template, mely alapbeállításokat tartalmaz. Ezek megfelelnek a legtöbb iskola formai elvárásainak. A dolgozat fedlapja, a fejezetek és a tartalomjegyzék is része. A fejezeteket átírva a saját témádra és a tartalomjegyzéket frissítve máris a saját beadandó dolgozatod  vázát láthatod viszont. Akár el is kezdheted beleírni a tartalmi részeket.

A megadott struktúra a legjellemzőbb dolgozat felépítést takarja, de a fejezetek számát szabadon bővítheted vagy el is hagyhatsz belőlük.

 

 

Az Induláshoz csomag ára       7.3 GBP            (2.600 HUF)