A JELENTKEZEM>> GOMB MEGNYOMÁSÁVAL ELFOGADOD AZ ALÁBBI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET:

I. JOGI HÁTTÉR

 

1.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár rád nézve.

2.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

3.  A szerződést a JELENTKEZÉSI űrlap kitöltésével és a JELENTKEZÉS gombra való kattintással Andrea Koza freelancerrel kötöd. 
(székhely: 4 Cullen Mill Braintree Road Witham UK   UTR: 20115 53317

Email: info@szakdolgozatkonzultacio.hu)

4. A számlázás elektronikusan történik, emailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.

5. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (info@szakdolgozatkonzultacio.hu)

6. A szolgáltatás ára bruttó 6000,- forint (AAM)

8. A szolgáltatás ára nem fedezi a  vásárló internet hozzáférésének díját, vagy a letöltéshez kapcsolódó költségeket.

9. A weboldalt a Wix.com LTD (www.wix.com) VAT ID: EU442008405 szolgáltatja,(SanFrancisco, Tel Aviv, New York)A levelezés a Dotroll segítségével történik (www.dotroll.hu; DotRoll Kft 1439 Budapest, Pf.: 663, Magyarország

10. weboldal üzemeltetője: Andrea Koza freelancer

II. FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: Paypal vagy bankkártya

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!)

 

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted aZ INFO@SZAKDOLGOZATKONZULTACIO.HUcímre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. 

Összegezve: a konzultáció megkezdése ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A nem magánszemély, (cégnévre/vállalkozásnévre) kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

A magánszemély fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében, ha megkezdted a konzultációt, akkor már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

IV. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A szakdolgozatkonzultacio.hu oldal anyagainak, a konzultáció felépítésének jogtulajdonosa Koza Andrea, a módszer kitalálója és kidolgozója,  szervezője és a kiadványok felelőse.

V. ELÉRHETŐSÉGEK

info@szakdolgozatkonzultacio.hu