kérdőívkészítés

kérdőív összeállítás

ha kérdeznél valakit, ám nem tudod, hogyan.....

 

A szakdolgozat készítése közben szükséged lehet saját kutatásra. Egy jól összeállított  kérdőív megoldja ezt a problémát. Segítek a megfelelő kérdések kiválasztásában. Ez ugyanis a kérdőív lényege. A megfelelő kérdések megtalálása jelenti a garanciát a szakdolgozatodba illő kérdőív összeállítására.

Az elkészítés online felületen történik, így neked csak egy linket kell kiküldened  az ismerőseidnek.  A visszaérkező válaszok saját  online fiókba érkeznek, ahonnan az eredmények láthatók, kinyomtathatók. 

 

 ÁR: 19 000 HUF/ kérdőív  

kérdőív összeállítás elemzéssel

 

Amennyiben szeretnéd, kérheted a kérdőívet értékeléssel együtt is. Ebben az esetben a fentieken túl, kapsz egy ábrákkal teli szöveges elemzést is ( kb. 15- 20 oldal).

 

FONTOS! A kérdőívek professzionálisak, és  általában tökéletesén megfelelnek a szakdolgozattal kapcsolatos elvárásoknak,  de az egyszerűbbek közül valók.  Azaz, itt inkább a kb. 100 kitöltő nagyságrendben gondolkodj, ne pedig 1000 fős kitöltés elemzésében. (de erre nincs is szükséged)

Komolyabb kutatás esetén kérj külön ajánlatot.

 

 ÁR: 44 500 HUF/kérdőív  

máshol készült kérdőív elemzése

 

Már van elkészült kérdőíved?  Nem boldogulsz az elemzéssel? Semmi gond, válaszd  a máshol készült kérdőív elemzését. Az elemzésben a kérdőívből valamennyi választ összegzem, leírom az összefüggéseket  és egy komplett ábrákkal dúsított tanulmány keretén belül adom át neked. Ez garantáltan passzolni fog a dolgozatod többi részéhez.

Amennyiben a kérdőív és az eredmények nem használhatók, előre jelzem neked, így biztos nem fizetsz feleslegesen. Ennek érdekében ezt a szolgáltatást ne fizesd rögtön, hanem először a kapcsolati űrlapon küldj üzenetet nekem.

 

  ÁR: 44 500 HUF/kérdőív 

Kérdésed van? Egyedi megoldást keresel?