top of page

Laza hétvége


Akik még szerették volna ebben a félévben leadni a szakdolgozatukat, azok közül a legtöbben befejezték a művet április közepéig. Néhányan még küzdenek ezen a héten a póthatáridőig, április 22-ig. De aztán nincs mese, jöhet egy igazi laza hétvége.

Először arra gondoltam ajánlok egy valódi szabadtéri programot, de aztán megláttam az időjárás előrejelzést és kissé elbizonytalanodtam. Hétvégén 11 és 20 C várható.

Brrr, ráadásul vasárnap még eső is lehet. Na ebből inkább lesz szobai punnyadás, futott át az agyamon, mint szabadtéri program.

De miért is? Ennyi számítógép előtt töltött óra után miért kellene megint otthon gubbasztanod? Menj inkább mégis a szabadba és mozgasd át szakdolgozaton meggörnyedt hátad, elsatnyuló félben lévő izmaid. Erre remek lehetőséget kínál a "I Bike Budapest 2016" programja.

23.-án szombaton, ha megteheted, nyugodt lelkiismerettel kelj későn, vagy legalábbis ne óracsörgésre. Reggelizz meg kényelmesen, majd lötyögj kicsit a lakásban a kedvenc pizsidben. Keresgélj a neten, olvass egy jó könyvet vagy csak bámulj ki a fejedből rém értelmesen.

13 óra felé azért már kezdd el össze kapni magad. Tusolj vagy legalább fogat moss, nehogy elrémítsd a program többi résztvevőjét. Úgy tervezz, hogy legkésőbb 15 órára a Közraktár utcához kell érned. Bringával persze. Laza ismerkedés, barátkozás, aztán nosza neki a budapesti L-E-Z-Á-R-T utcáknak egészen a Margitszigetig.

Már az önmagában élmény, hogy az utakon nem lesznek autók. Biciklizéshez a kissé felhős, nem túl meleg idő is megfelelő. A program 20 óráig tart, utána jöhet az otthoni pihi vagy egy jó kis PUB túra. Te döntöd el, melyikhez van inkább kedved.

Ha nem vagy budapesti, az sem lehet kifogás. Keríts egy bringát és vágj neki a szomszédos domboknak vagy csak tekerj át a barátodhoz, barátnődhöz és dumcsizzatok kicsit.

Lazulj egy jót.


15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page