top of page

KávéEnergiaItalbuli


Tudom még dúl a vizsgaidőszak és kevés az idő, de komolyan szükség van a KávéEnergiaitalbulira?

Már bocs, de ennél még az is jobb, ha írsz egy halom puskát és vállalod a lebukás veszélyét. Ki nem csinálta. Az vesse rád az első követ, aki soha nem élt ezzel a lehetőséggel. Inkább az, mint a szívet és más egyebet is tönkretevő, adalékokkal teli KávéEnergiaital párosítás.

A KávéEnergaitalbuli csak rövid távon, pillanatnyilag oldja meg a problémádat, hosszú távon sokkal inkább ellenkező hatást vált ki. Ráadásul függővé is válhatsz tőle.

Nem akarok neked erről hosszan papolni, inkább mondok néhány más ötletet, ami segíthet.

Vitaminok. Ha hiány van belőlük a szervezetedben, letörtebb, nyűgösebb leszel. Kezdj el szedni multivitamint.

Ginkó Biloba!

Alvás. Hm, tudom, könnyű azt mondani. De mégis, aludni kell, mert máskülönben bármennyi kávét iszol, csak még álmosabb leszel. Az jó megoldás lehet, ha több részletben alszol kicsiket.

Masszázs. Beválik, ha nincs időd aludni. Egy jó masszázs közben tudsz relaxálni, pihenni. Utána jobb lesz. Egész órás,(vagy kétórás) teljes testmasszázst válassz. Annyira szükséged lesz.

Figyeld meg, kb. mennyi idő után fáradsz el. Ha például másfél óra a kapacitásod, húzd fel az órát és minden másfél órában állj fel és kezdj el valami mást csinálni. Mit?

Például mosogass el vagy porszívózz ki. Tekerd fel a hangerőt, hallgass valamilyen jó zenét és közben adj a baciknak. Bűnhődjenek azok, amiért Neked tanulnod kell.

Menj el futni, sétálni, tornázni. 1-1 óra kiesés nem olyan sok, utána viszont sokkal jobban vág majd az eszed. Tornázhatsz otthon a földön vagy az ágyon is. 20 perc már elegendő lehet. Ismételd ezt meg akkor, mikor újra úgy érzed, kezdesz tompulni.

Nevess! Nézz meg valami vidámat. Például egy Mister Bean videót vagy valami egyéb napi fárasztót. Közben tuti elfelejted miért vagy fáradt és miért van eleged ebből az egészből.

Csoki persze, ha lehet jó minőségű.

Mit mondhatnék még, én drukkolok neked.


21 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page