top of page

Szakkönyvkereső


Az iskolák által kért, illetve a szakdolgozathoz szükséges szakkönyvek beszerzése nem mindig egyszerű. Ha a suliban elfogy a készlet, akkor marad a Libri, az Alexandra és a többi könyvkereskedő hálózat.

Valljuk be azonban, hogy az új szakkönyvek ára a legtöbb esetben meglehetősen borsos. Amikor egy hiányzó szakkönyvre csupán félévig van szükség, akkor sokan meggondoljátok, hogy kiadjatok-e érte annyit, hiszen utána ott marad a nyakadon és a vizsgák, vagy a szakdolgozat elkészítése után valószínűleg nem feltétlen ezt szeretnéd olvasgatni.

Szóba jöhet még a könyvtár, ahol több példány is elérhető adott könyvből. Itt az a gond, hogy a legtöbb általában helyben olvasásra található meg. Ha azonban te az a típus vagy, aki szeretsz otthon keresgélni a könyvekben, illetve éjjel tanulsz, akkor nem a te megoldásod a könyvtári helyben olvasható verzió.

Ilyenkor lehet jó megoldás a használt könyv, feltéve, ha nem ragaszkodsz az új kiadáshoz. Először értelemszerűen mindenki a saját ismeretségi körében próbál vadászni egy-egy, már feleslegessé vált példányra. Ha nem sikerül beszerezni, akkor jöhet az antikvárium.

Nekem a kedvenc helyem az antikvarium.hu oldala. Témától függetlenül mindig találok valami jó kis szakkönyvet.

Az egész arról jutott eszembe, hogy most vasárnap a www.antikvarium.hu oldala 20% kedvezményt kínál minden szociológiai könyvre. A könyvállományt átnézve, jelenleg 674 db szociológiai könyvet érhetsz el náluk.

Szerintem nézz szét, ennyi mű között hátha ott lapul a te szakdolgozatodhoz hiányzó szociológiai könyv is. A szállítás sem lehet probléma. Átadópartnernél a rendelési összegtől függetlenül ingyen veheted át a könyvet, több nagyvárosban. Pick Pack Pontok és a Sprinter futárszolgálat választása esetén összegtől függ a szállítás díja.

Jó bogarászást az oldalon.


114 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page