top of page

KATEDRA nyelviskola, egy együttműködés kezdete….


Nyelvtanulás és vizsgázás terén rengeteg lehetőség adott, nem könnyű annak, aki választani szeretne. Ha eleve nem meghatározott, melyik nyelvvizsgát kell letenned, akkor a döntésben segíthet egy olyan nyelvvizsgaközpont, ahol többféle vizsga letételére van lehetőség és még segíteni is tudnak a választásban.

A KATEDRA nyelvvizsgaközpont ilyen hely. Bár nem minden nyelvvizsga érhető el náluk sem, de a jelentősebbek igen. Megtalálod a BGE, BME, Corvinus, ELTE Origo, ITOLC, vagy az EUROEXAM nyelvvizsgákat is.

További előnye a KATEDRA nyelviskolának, hogy jelenleg országosan, 37 városban van jelen.

Havonta átlagosan 1000 sikeres vizsgát tesznek a diákok országszerte. Ha még nem érted el a nyelvvizsga szintet, akkor se keseredj el, 19 nyelvből kezdheted el vagy folytathatod a tanulást, időben gondolva a diplomára is.

Minderről azért írok most, mert a következő félévre egy együttműködés indult el a KATEDRA Budapest és a szakdolgozatkonzultacio.hu oldala között. A héten a szakdolgozatkonzultacio.hu oldalára felkerül a KATEDRA Budapest partnerként, így mostantól itt is elérheted az iskolát, valamint híreket kaphatsz a nyelvi képzések újdonságairól.

Ami külön örömömre szolgál, hogy az együttműködés keretén belül a SZAKDOLGOZAT NULLÁRÓL online videótréningem már szerepel a KATEDRA budapesti, egyéb képzései között.


19 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page