Szakkönyvkereső

October 8, 2016

 Az iskolák által kért, illetve a szakdolgozathoz szükséges szakkönyvek beszerzése nem mindig egyszerű. Ha a suliban elfogy a készlet, akkor marad a Libri, az Alexandra és a többi könyvkereskedő hálózat.

 

Valljuk be azonban, hogy az új szakkönyvek ára a legtöbb esetben meglehetősen borsos. Amikor egy hiányzó szakkönyvre csupán félévig van szükség, akkor sokan meggondoljátok, hogy kiadjatok-e érte annyit, hiszen utána ott marad a nyakadon és a vizsgák, vagy a szakdolgozat elkészítése után valószínűleg nem feltétlen ezt szeretnéd olvasgatni.

 

Szóba jöhet még a könyvtár, ahol több példány is elérhető adott könyvből. Itt az a gond, hogy a legtöbb általában helyben olvasásra található meg. Ha azonban te az a típus vagy, aki szeretsz otthon keresgélni a könyvekben, illetve éjjel tanulsz, akkor nem a te megoldásod a könyvtári helyben olvasható verzió.

 

Ilyenkor lehet jó megoldás a használt könyv, feltéve, ha nem ragaszkodsz az új kiadáshoz. Először értelemszerűen mindenki a saját ismeretségi körében próbál vadászni egy-egy, már feleslegessé vált példányra. Ha nem sikerül beszerezni, akkor jöhet az antikvárium.

Nekem a kedvenc helyem az antikvarium.hu oldala. Témától függetlenül mindig találok valami jó kis szakkönyvet.

 

Az egész arról jutott eszembe, hogy most vasárnap a www.antikvarium.hu oldala 20% kedvezményt kínál minden szociológiai könyvre. A könyvállományt átnézve, jelenleg 674 db szociológiai könyvet érhetsz el náluk.

 

Szerintem nézz szét, ennyi mű között hátha ott lapul a te szakdolgozatodhoz hiányzó szociológiai könyv is. A szállítás sem lehet probléma. Átadópartnernél a rendelési összegtől függetlenül ingyen veheted át a könyvet, több nagyvárosban. Pick Pack Pontok és a Sprinter futárszolgálat választása esetén összegtől függ a szállítás díja.

 

Jó bogarászást az oldalon.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

December 10, 2019

December 6, 2019

December 4, 2019

November 12, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Pinterest
  • Facebook Basic Square