A Kaptár- Utolsó fejezet

February 4, 2017

 

A most január végén bemutatott film az akció-horror kedvelők körében ismét osztatlan sikert fog aratni.

Te, aki a szakdolgozatírás előtt állsz ebben a félévben, valószínűleg hasonlóan érzel, mint a filmcímben. Kaptárkánt zsong a fejed és csak arra tudsz gondolni, mikor érsz már az UTOLSÓ FEJEZET-hez?

Hogyan lehet ezen a kaptári zsongáson segíteni?

 

Ahogy a méhek teszik. Kezdj rendszerben gondolkodni és megtelik mézzel a kaptár, akarom mondani, használható sorokkal lesznek tele az oldalak a szakdolgozatodban.

 

A méheknél minden szervezetten zajlik. Neked ugyanezt kell tenned. Összeszedni és időrendben átgondolni a teendőket. A január végén írtam egy egyszerű rendszerezőről. Ha azt már kitöltötted, akkor ideje időben is tervezned kicsit. Ha nem láttad még a rendszerezőt, itt eléred.

 

Az időbeni tervezés segíteni fog abban, hogy ne kergess illúziókat a rendelkezésre álló idővel kapcsolatban. Azt is lehet, persze, hogy utolsó pillanatra hagyod az egészet és amikor már csak egy heted van a leadásig, lendületből, „lesz,ami lesz” alapon futsz neki. Ha zseni vagy, semmiképpen nem szeretnélek erről a módszerről lebeszélni. De, ha már most tele van félelemmel a nadrágod, akkor inkább kezdj neki időben. Az időtervezés különben sem túl bonyolult, érdemes végig futni rajta.

Itt egy kis letölthető segítség.

 

 

Ui: Azért a filmet se hagyd ki.....

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

February 12, 2020

February 11, 2020

February 5, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Pinterest
  • Facebook Basic Square