Zoomoljunk kicsit!

June 12, 2017

 

 

Egy új dolgot indítok el az oldalon, a pályázati felhívásra (is) írt dolgozat lehetőségét. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy az amúgy is kötelezően megírandó dolgozatod megjelenhet egy versenyen, amit jellemzően cégcsoport vagy szervezet ír ki. Nyereménnyel ugyan nem jár az ilyen kiírás, viszont népszerűsítéssel, díjazással igen. Szóval, ha szeretnéd, hogy a szakdolgozatod ne csak az iskola könyvtárában, majd pincéjében porosodjon, akkor használd ki ezeket a lehetőségeket és jelentkezz rá.

Az új felhívásokat a blogbejegyzések között, a pályázatok címszó alatt fogod elérni a továbbiakban.

 

Az első díjazással járó felhívás a környezetvédelemhez kapcsolódik és a KSZGYSZ (Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége) írta ki. Az apropó két eseményhez, illetve évfordulóhoz kötődik. Idén novemberben kerül sor az V. Ökoindustria kiállításra, mely általában 6000 látogatót vonz. Emellett a szövetség idén ünnepli 25. évfordulóját.

 

A kiírás részleteit eléred itt.

 

További szakmai kérdésekkel fordulhatsz közvetlenül szövetséghez is. A dolgozat kivitelezésével kapcsolatos segítséget tőlem kérhetsz a weboldalon feltüntetett díjazás mellett.

Hajrá! Pályázzatok bátran.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

February 12, 2020

February 11, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Pinterest
  • Facebook Basic Square