KATEDRA nyelviskola, egy együttműködés kezdete….

December 2, 2019

 

 

Nyelvtanulás és vizsgázás terén rengeteg lehetőség adott, nem könnyű annak, aki választani szeretne. Ha eleve nem meghatározott, melyik nyelvvizsgát kell letenned, akkor a döntésben segíthet egy olyan nyelvvizsgaközpont, ahol többféle vizsga letételére van lehetőség és még segíteni is tudnak a választásban.

 

A KATEDRA nyelvvizsgaközpont ilyen hely. Bár nem minden nyelvvizsga érhető el náluk sem, de a jelentősebbek igen. Megtalálod a BGE, BME, Corvinus, ELTE Origo, ITOLC, vagy az EUROEXAM nyelvvizsgákat is.

További előnye a KATEDRA nyelviskolának, hogy jelenleg országosan, 37 városban van jelen.

Havonta átlagosan 1000 sikeres vizsgát tesznek a diákok országszerte. Ha még nem érted el a nyelvvizsga szintet, akkor se keseredj el, 19 nyelvből kezdheted el vagy folytathatod a tanulást, időben gondolva a diplomára is.

Minderről azért írok most, mert a következő félévre egy együttműködés indult el a KATEDRA Budapest és a szakdolgozatkonzultacio.hu oldala között. A héten a szakdolgozatkonzultacio.hu oldalára felkerül a KATEDRA Budapest partnerként, így mostantól itt is elérheted az iskolát, valamint híreket kaphatsz a nyelvi képzések újdonságairól.

 

Ami külön örömömre szolgál, hogy az együttműködés keretén belül a SZAKDOLGOZAT NULLÁRÓL online videótréningem már szerepel a KATEDRA budapesti, egyéb képzései között.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

December 10, 2019

December 6, 2019

December 4, 2019

November 12, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Pinterest
  • Facebook Basic Square