top of page

Több mint 2400 konzultációs óra és 17 év tapasztalata után

elérhető a

SZAKDOLGOZAT NULLÁRÓL

online videótréning

REPÜLŐRAJT AZ AZONNALI INDULÁSHOZ

NEM TUDOD HOGYAN KEZDJ NEKI A SZAKDOLGOZATODNAK?

 • Ha nem tudsz elindulni, akkor nem fogod tudni megírni a dolgozatod.

 • Még mindig csak a címnél tartasz, pedig pontosan tudod már csak 6, 4, 2 hét van a leadásig?

 • A konzulensed nem ér rá, vagy csak nehezen válaszol?

 • Végignézted a neten az összes elérhető anyagot, elolvastad a cikkeket, de nem találtál olyan mintát, ami neked, a te témádban segítene?

 • Megtaláltad a témádban az összes online minta szakdolgozatot, de mégsem esett le a tantusz, a te elgondolásod miért nem lett olyan kerek, mint azok?

 • Érted mi az a hipotézis, mégsem tudsz egy értelmes, világos állítást sem összehozni?

Hidd el,

nem te vagy az első, aki szakdolgozatírás előtt minden releváns találatot átnézett a neten, a Google-ban pedig már a tizen-huszonvalahányadik oldalon is járt és több tíz órát eltöltött a keresgéléssel.

Nem biztos, hogy a te hibád, hogy nem találtad meg a megoldást.

Amikor már ott tartasz, hogy nem érdekel mit mond a konzulensed a tudományos munkáról.

Már a leadási határidő gondolatától is kitör a frász.

Magasról hidegen hagy, hogy a szuperügyes osztálytársnőd hogyan oldotta meg a szakdolgozat megírását.

Amikor már unod, hogy mindenki csak beszél és beszél, osztja az észt, te meg nem tudod hogyan indulj el.

Akkor már csak egy lesz a fontos számodra:

 Valaki mondja már meg: hogyan kell elkezdeni megírni a szakdolgozatot?

A

SZAKDOLGOZAT NULLÁRÓL

online videótréning

éppen ebben segít

Semmi tudományos elméleti rizsa, csak egy online gyakorlati videótréning az "azonnali megoldás ígéretével"

azoknak, akik gyorsan szeretnének nekilátni a szakdolgozatírásnak.

Neked szól a Szakdolgozat nulláról videótréning,

 • ha éppen szakdolgozatírás előtt állsz, de nem tudod elkezdeni

 • ha már megírtad egy részét a szakdolgozatodnak, de érzed, nem az igazi

 • ha már megírtad a dolgozatod, de a konzulens visszadobta és fogalmad nincs, hogyan tudnád MÁSképp elkészíteni

 • ha szeretnéd megérteni a szakdolgozatírás mögötti elvet

 • ha szeretnéd könnyedén megírni azt a 30, 40, 50 oldalt

 • ha nincs időd arra, hogy órákat bogarász a neten, amíg megtalálod, hogyan kell elkészíteni a dolgozatod

 • szeretnél végre érthető és gyakorlati segítséget kapni a szakdolgozat leadásához

Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor jó helyen jársz, itt a megoldás a problémádra rövid videók formájában.

A Szakdolgozat nulláról online videótréning hatására el tudod kezdeni a szakdolgozatodat.

 • Megérted a rejtett összefüggéseket.

 • Kiderül, mi köze a címnek a fejezetekhez.

 • Világos lesz hogyan kapcsolódik a hipotézised a saját kutatáshoz.

 • Nem lesz probléma megfelelő hipotézist keresned.

 • Sokkal egyszerűbb lesz a megfelelő szakirodalom megtalálása és szelektálása.

És mind ehhez nem kell százoldalakat átolvasnod és értelmezned. Elég otthon bekuckóznod a kedvenc foteledbe és megnézni a rövid, lényegre törő, magyarázó videókat.

Miről lesz szó a Szakdolgozat nulláról online videó tréningen?

Rövid videókon keresztül mutatom be neked, hogyan kell elindulnod és profin eljutnod a szakdolgozatod elkezdéséhez és ezáltal annak leadásig.

​ CSAK TAPASZTALATON ALAPULÓ GYAKORLATI TUDÁST ADOK ÁT, minimális elmélettel, amennyi feltétlen szükséges a megértéshez.

​Tehát miről szól a Szakdolgozat nulláról videótréning?

Mire van szükség egy megfelelő szakdolgozat megírásához? A legtöbben már itt elvesztek az alapoknál. Tőlem megkapod azokat a szükséges információkat, melyből megérted, mi a lényege a szakdolgozat-készítésnek és milyen alap információkra van szükséged, hogy elindulj és megírd. Hiszen, hogyan írhatnád meg jól a szakdolgozatodat, ha már az alapokkal sem vagy tisztában?

Miről írj? Hogyan szűkítsd le a témádat? Indulásnál ez a másik sarkalatos pont. Nem könnyű a szakodon belül olyan témát találni, amelyik tetszik neked is és a konzulensednek is. Van hozzá megfelelő szakirodalom és kellően szűk ahhoz, hogy beleférjen a megírandó 30, 40 60, 80 oldalba. Elmondom, hogyan tudod az elején jól kiválasztani és leszűkíteni a témádat, hogy később emiatt ne írj felesleges oldalakat.

Hogyan találj megfelelő hipotézist? Mi a helyzet, több hipotézis esetén? A hipotézis esetében túltoljátok a keresést vagy nem veszítek elég komolyan a szerepét. Ennél a résznél pontosan meg fogod érteni, mi a jó hipotézis titka és hogyan tudsz több hipotézist összefogni a dolgozatodban.

Hogyan tudod a korábbi házi dolgozataidat beépíteni a szakdolgozatba? Ha korábban készítettél már beadandót ugyanabban a témában, amiről a szakdolgozatod szól, bizonyos feltételek mellett, beillesztheted azt is a dolgozatba. Mutatom, hogyan.

Miért fontos a vázlat, miért kell elkészítened? A vázlatot nem nagyon szeretitek, pedig sok iskola kéri is és hálás feladat elkészíteni. Ráadásul könnyen túl is lehetsz rajta. Megmutatom milyen jellegű és hány fejezetben érdemes gondolkodnod. Milyen logikai kapcsolatokra kell figyelned a szakdolgozatban? Mi miután következzen? Milyen arányok érvényesek a szakdolgozatírásakor? És egyáltalán milyen egy jó vázlat?

Szakirodalom. Itt leginkább a keresés okoz gondot mindenkinek. Megfelelő irodalomválogatásra mutatok lehetőséget, megnézzük a plagizálás kérdését, illetve az alapvető hivatkozási lehetőségeket.

​Saját kutatás a dolgozatban. Szinte kivétel nélkül minden szakdolgozatba kérnek saját kutatást, ami jellemzően kérdőív, interjú vagy esettanulmány. Átvesszük, hogy ezeket milyen formában érdemes a dolgozatba illeszteni. Melyikkel jársz jobban?

Hogyan írj? Mit csinálj, hogy tudományos hangú legyen a szakdolgozatod és milyen kivitelezési praktikák léteznek? A formai beállításokat hogyan tudod egyszerűen alkalmazni?

​Mit lehet tenni visszadobott szakdolgozat esetén? Nehéz ügy, de nem lehetetlen. Megmutatok néhány helyzetet, amikor még menthető a dolgozat és mire érdemes figyelni ilyenkor.

EXTRA!  Kérdezés lehetősége. Amennyiben valamelyik rész értelmezésében bizonytalan vagy és elakadsz készítés közben, kérdezhetsz emailben.

 

+ EXTRA! Mindezek mellé megkapod a Szakdolgozat hat lépésben e könyvet, ami szintén segít a készítésben.

 

Mit mondtak, akik már ismerik a módszeremet?

 

"Nagyon örülök, hogy igénybe vettem Andi segítségét, hisz nélküle valószínű csúsztam volna fél évet az egyetemen. A konzulensem mindenbe belekötött és semmilyen támpontot nem adott a dolgozat elkészítésével kapcsolatban, így tanácstalanul álltam előtte. Andi a végtelen kedvességével, türelmével és természetesen a tudásával hamar orvosolta a problémát. Hónapokig bizonytalanságban voltam a szakdolgozatom miatt, viszont Andi segítségével közelebb kerültem az álmaim megvalósításához és Júniusban mehetek államvizsgázni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!" Cs.

 

„Nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséged és az útmutatást! Rengeteget jelentett, hogy valaki hozzáértő segíti és nem egyedül kellett kiszenvednem, szerintem meg most sem lennék kész vele, de így még a határidő előtt be fog érkezni a suliba!  Meg egyszer; hálásan köszönöm!” Timi /London

" Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Már az első konzultációnk alkalmával rengeteg segítséget kaptam, így már magabiztosan tudom elkezdeni a szakdolgozatom írását. Köszönöm szépen!!!" Krisztina

​​

"Egy gyors és korrekt válasz és egy szépen, logikusan felépített vázlat után, pár nap alatt elkészült a szakdolgozatom. Andrea segítsége az iránymutatáson felül megadta a kezdőlökést is, így egy kilátástalan helyzetből sikerült pikk-pakk megoldhatót formálni. Hálás vagyok, hogy rátaláltam az interneten és volt bátorságom felvenni vele a kapcsolatot! :)  Köszönöm a segítséget! Több ilyen konzulens kellene mindenhova! :)" Dalma

Alap

 

7 900 Ft

videótréning

+

ajándék e-könyv

Konzultációs

17 800 Ft

videótréning

+

ajándék e-könyv

+

60 perces online 

konzultáció

A Szakdolgozat nulláról online videótréning hatására

 • Könnyebben láthatsz neki a szakdolgozatnak

 • A szakdolgozat megírása egyáltalán nem tűnik olyan veszélyesnek, mint korábban.

 • Nem fogsz felesleges irodalmakat olvasni és felesleges oldalakat megírni.

 • Rájössz, hogy még ebben a félévben képes leszel leadni a dolgozatodat.

Miért mondom ezt?

 

 

Koza Andrea vagyok, kommunikáció és könyvtár szakos bölcsész. Annak idején, mikor a saját szakdolgozataimat írtam, szerencsém volt. A Szegedi Tudományegyetemen a kutatásmódszertan órán logikusan átvettük a teendőket. A tanár nagyon jó fej volt. Bár felsorolta az összes százezeroldaltiskitevő kutatásmódszertan könyveket, hátha valaki elolvassa. De ő maga az órán a gyakorlati kivitelezésre ment rá.

Koza Andrea

Még így is akadt nyitott kérdésem az indulásnál, ez egyébként természetes, hiszen még nem volt rutinom. Alapvetően azonban megértettem mit, milyen sorrendben kell megtennem, ahhoz, hogy megfelelő legyen a szakdolgozatom. Az is fontos, hogy ötösre védtem mindkettőt, de ennél még fontosabb, hogy nem volt izzadságszagú a készítés. Menet közben nem görcsöltem, tudtam, mit, miért írok és még min kell túljutnom, hogy kész legyek. Ezt az érzést kívánom mindenkinek.

Később jöttem rá, hogy nem minden felsőoktatásban tanuló kapja meg ezt a segítséget. Sok helyen nincs is kutatásmódszertan óra vagy nagyon elméleti jellegűre sikerül.

Több mint 17 éve tartok szakdolgozat, illetve PhD konzultációkat online és személyesen. Saját módszerrel dolgozom, legyen szó vázlatkészítésről, irodalomgyűjtésről vagy egyéni konzultációkról. Véleményeket bőven olvashatsz itt. Annyi gyakorlati tudást és tapasztalati felismerést gyűjtöttem már össze, hogy megérett a helyzet arra, szélesebb körben is átadjam ezeket az ismereteket. Így született a Szakdolgozat nulláról online videótréning.

Amiket már kérdeztetek tőlem...

Nekem annyira speciális a területem, biztos tudsz segíteni?

Ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés. Igen, tudok. Mindegy, hogy pszichológusnak, marketinggurunak vagy környezetmérnöknek tanulsz. MINDEGY! A logikát, a készítés technikáját adom át a te saját területeden.

Már három vázlatot írtam, de utána mindig újra kellett kezdenem. Miért éppen ez az online videótréning segítene? Mitől érteném jobban a teendőket?   ÉS

Már többször nekifutottam, de 10-15 oldalnál rájöttem, kezdhetem újra. Nekem is segít a tréning?

Igen, segít a tréning! Mindkét esetben arról van szó, hogy nem azt csináltad, amit kellett, hanem amit jónak gondoltál. A valóságban azonban azt, hogy mit kell tenned, a tapasztalat is befolyásolja. Szakdolgozatírásban viszont nagy valószínűséggel nincs nagy tapasztalatod. Amit jónak gondolsz nem biztos, hogy egyezik a megfelelővel!

A konzulensem visszadobta a félig kész dolgozatomat. Meg tudok a már megírt anyagból menteni valamennyit?

Igen, általában szokott sikerülni. Ilyen esetben a jó megoldás, ha visszatérsz az alapokhoz és újratervezel. Ebben is segít az online videótréning.

Hogyan szerezheted meg a szakdolgozat készítéshez szükséges tudást?

 • Töltsd ki a jelentkezési lapot

 • Fizesd ki a tanfolyam árát 

 • Utána megkapod a számlát e-mailben

 • Majd a hozzáférést a videókhoz


 

 

NE NEHEZÍTSD MEG A SAJÁT DOLGOD! Ne akarj szuper jó vagy csak éppen átcsúszó szakdolgozatot írni. Iskolának, konzulensnek MEGFELELŐ szakdolgozatot akarj írni, amivel végre minél előbb kézbe kaphatod a diplomádat.

 

A Szakdolgozat nulláról online videótréning megad ehhez minden eszközt, tapasztalaton alapuló segítséget. Ha végig ülöd, előfordulhat, hogy túl könnyű feladatnak tűnik majd a szakdolgozatod megírása. Ráadásul olyan tudásra is szert tehetsz tervezés terén, amit később a munkádban, vállalkozásodban is használni tudsz.

Van egy délutánod a szakdolgozatodra?

Jelentkezz most!

Jelentkezem a videótréningre
bottom of page