top of page

Munka mellett írod a szakdolgozatod? Kevés az erre szánt időd? Akkor éppen neked való az egyéni konzultációval kiegészített

csoportos szakdolgozat konzultáció

szakdolgozat csoportos konzultáció
 • Kevésnek érzed a szakdolgozat előkészítőn elmondottakat?

 • Nem is volt szakdolgozat előkészítő, csak leadtál egy házidolgozatot?

 • Kínai ez a sokféle teendő, ami ott elhangzott, nem tudod használni?

 • Semmi kedved elolvasni többszáz oldalt a szakdolgozat készítéséről?

 • Készítettél egy vázlatot, amit a konzulensed ötösre értékelt, de amikor tényleg nekiülnél a dolgozat írásának fogalmad nincs, hogyan kezd el?

 • Szeretnél végre egy érthető és használható segítséget, hogy indulhass és leadhasd végre a szakdolgozatod?

 

Ha bármelyikre igennel válaszoltál, akkor az egyéni konzultációval kiegészített csoportos szakdolgozat konzultáció a megoldás a problémádra.

Miért jó neked ez a kombinált megoldás?

A csoportos konzultáción

Megkapod azokat az alapinformációkat , melyekre szükséged lesz az induláshoz, az íráshoz és a leadáshoz. Témától függetlenül konkrét gyakorlati tippeket kapsz érthetően. 

Egy konkrét példán keresztül mutatom be a szakdolgozat vázlat összeállítását. Ez egy olyan gyakorlatorientált előadás, ahol végigkövetheted a vázlat készítését. Ennek alapján menetközben, már az előadás közben készítheted a saját témád vázlatát is.

Mivel többféle témával érkeztek, a kérdezés lehetőségénél tanulhatsz a többiek kérdéseiből. Ötleteket nyerhetsz saját témádhoz, dolgozatod megírásához. 

A + 60 perces egyéni konzultáción

 

Megnézzük, hogy jól állítottad-e össze a vázlatod.

 

Átbeszéljük, min lehetne még finomítani, mire érdemes figyelned.

Milyen irodalmat érdemes még használnod.

Hogyan készítsd el a saját kutatást. Milyen kutatást válassz és azt hogyan állítsd össze.

 

Mindezek mellé megkapod a Szakdolgozat hat lépésben e-könyvet, ami leegyszerűsítve foglalja össze a szakdolgozatírás alapjait és készítési trükkjeit.

Készítsd el a szakdolgozat vázlatod az egyetlen olyan szakdolgozat konzulens segítségével, aki témától függetlenül képes megmutatni neked a dolgozatod helyes összeállítását!

 

Miről lesz szó az egyéni konzultációval kiegészített csoportos konzultáción?

Egy konkrét téma példáján keresztül ismered meg

•         a szakdolgozat alapjait, célját. Bármilyen meglepő, de a legtöbben már itt elakadtok. Ha tudod, hogy meg kell írnod a szakdolgozatod, de pontosan nem érted, hogy mi a célja, akkor itt most megtudhatod. Röviden, érthetően elmondom az alapokat, amit más nem mutat meg neked. Hiszen hogyan is tudnád jól megírni a szakdolgozatod, ha az alapokat sem ismered?

•         mire van szükséged a sikeres induláshoz, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a szakdolgozatodból. Minden egyes összegyűjtendőről, elmondom, miért van szükséged rá. Arról is beszélek  mivel nem kell foglalkoznod az elején. (Megjegyzés: már itt eldőlhet, hogy mennyire lesz sikeres a szakdolgozatod megírása és leadása!)

•         milyen szakirodalomra lesz szükséged és hogyan gyűjtsd össze? Az elmúlt 12 évben rengeteg félig kész szakdolgozat került hozzám, ahol elsősorban a rossz szakirodalom okozott problémát. Nem feltétlen sok irodalomra van szükséged, hanem inkább releváns irodalomra.

•         miért fontos a szakdolgozat felépítése. A szakdolgozat egyik titka a logikájában keresendő. Ha ezt megérted, nem lesz problémád a megírással, könnyen, gyorsan haladhatsz.

•         mire használhatsz fel más szakdolgozatot? Az indulásnál sokan csináljátok, hogy rákerestek egy hasonló témájú szakdolgozatra és lemásoljátok azt. Ez azonban nem a legjobb megoldás. Megmutatom, valójában mire használhatod a másik szakdolgozatot.

•         miért szükséges és hogyan készül egy megfelelő vázlat? Sokan vázlat nélkül ugrotok neki az első oldalaknak. Valójában ez később lesz probléma, így én mindenképpen lebeszéllek a vázlat nélküli indulásról. Megérted miért jó, ha van vázlatod. meglepődsz, de sokkal egyszerűbben, mint gondolnád. Egy egyszerű módszerrel nagyon gyorsan összeállíthatsz egy vázlat alapot, amit tovább tudsz bővíteni.

•         milyen egy valóban jó szakdolgozat? A jó szakdolgozat az, amit a konzulens elfogad és megfelel az iskolai elvárásoknak. Megmutatom pontosan, hogyan érheted el, hogy megfelelő szakdolgozatot írj (elsőre) és a konzulensed is elégedett legyen. Jó hír: hidd el, ez könnyebben teljesíthető, mint gondolnád.

•         mit tegyél, ha nincs elegendő irodalmad? A szakdolgozat a szakirodalom feldolgozásáról is szól, ezt nem tudod kikerülni. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerűen pótolhatod a hiányzó szakirodalmat.

•         mire figyelj a formai beállításoknál már az indulásnál? A formai megfelelősség elvárás a sikeres leadáshoz. A formai beállítások egy részét hagyhatod a végére, de van néhány, amit jobb, ha az elején elvégzel. Mutatom, melyek ezek.

A példán keresztül minden alapvető hozzávalót megmutatok neked (mint egy jó receptnél), ami ahhoz szükséges, hogy a lehetőségekhez képest rövid időn belül megírd a szakdolgozatod és sikeresen le is add.

Fontos!!!

+ 60 perc a kérdezés lehetősége! Úgy, hogy egy konkrét, kiválasztott témában kísérheted végig, hogyan készül el egy vázlat alap. A jelentkezési lapon megadott témák közül választok egyet. Azt, amelyikről a témáitok alapján úgy gondolom leginkább segíthet nektek és amelyikhez hozzájárulásotokat adtátok. Persze mondhatsz nemet is! De gondold végig, ha hozzájárulsz, a csoportos konzultáció végére összeáll a témád alapvázlata, amibe azonnal elkezdhetsz dolgozni. Szerintem ennyit megér a hozzájárulás.

 

A csoportos szakdolgozat konzultáción érthető, azonnal alkalmazható információkat kapsz a szakdolgozat írásáról. 

•         Az elmúlt közel 17 évben több ezer szakdolgozat készült el sikeresen ezzel a technikával – megmutatom neked is, hogyan használd ezt a módszert!

•         Nem kell különleges trükköket használnod. Szimplán logikával, a bemutatott lépések követésével képes leszel te is eredményes lehetsz a szakdolgozatodnál!

•         Meg fogod érteni pontosan, valójában miről szól a szakdolgozatírás.

•         Kikerülheted az indulás útjában álló akadályokat

•         Rendbe teheted a fejedben a szakdolgozattal kapcsolatos korábbi tévedéseket, téves információkat.

•         Azokat a lépéseket fogom megtanítani neked, amelyeket a nálam megfordulók sikeresen használnak évek óta.

 

 

Mit mondanak mások a módszeremről?

"Elcsépelt frázis, de Andreát csak ajánlani tudom. Empatikus és kedves, emellett hatalmas gyakorlattal, valamint tudással rendelkezik, és minden apró részletre odafigyel. A konzultáció során végig arra törekszik, hogy ne a saját, hanem a hozzá segítségért forduló eredeti elképzelései valósulhassanak meg a majdani szakdolgozatban, miközben lényeglátó kérdésekkel és jobbnál-jobb ötletekkel szelíden folyamatosan terelget, ha kell." Helga 

"nem gondoltam volna, de az egy órás beszélgetés alatt sikerült rendszert varázsolni az elképzeléseimbe, ez nagyon sokat jelentett, így már el tudok indulni." Anett/Németország 

„Nagyon nagyon szepen koszonom a segitseged es az utmutatast! Rengeteget jelentett, hogy valaki hozzaerto segiti es nem egyedul kellett kiszenvednem, szerintem meg most sem lennek kesz vele, de igy meg a hatarido elott be fog erkezni a suliba!  Meg egyszer; halasan koszonom!” Timi /London 

"Egy gyors és korrekt válasz és egy szépen, logikusan felépített vázlat után, pár nap alatt elkészült a szakdolgozatom. Andrea segítsége az iránymutatáson felül megadta a kezdőlökést is, így egy kilátástalan helyzetből sikerült pikk-pakk megoldhatót formálni. Hálás vagyok, hogy rátaláltam az interneten és volt bátorságom felvenni vele a kapcsolatot! :)  Köszönöm a segítséget! Több ilyen konzulens kellene mindenhova! :)" Dalma

„Egy kicsit fenntartásokkal kezeltem azt, hogy interneten keresztül, ismeretlen embertől ismeretlenül kérjek segítséget olyan helyzetben, ami számomra meghatározó: hiszen egy szakdolgozat megírása azt hiszem mindenkinek központi kérdés egy jó ideig az életében. Nagyon pozitív volt a mai napon Andival való skype konzultáció. Jól irányzott kérdéseivel, laza stílusával, összeszedett gondolatmenetével nagyon klasszul irányította a beszélgetést. Miután rávilágított arra, hogy mely irányban, hogyan gondoljam át az egész témát, segített megírni a vázlatot. Komoly segítséget jelentett. Biztos vagyok benne, hogy még igénybe fogom venni a szaktudását, rálátását, segítségét.Köszönöm Andi🙂” Kriszti

60 perces élő, online Zoom előadás  és

60 perces kérdezési lehetőség közvetlenül az élő, online Zoom előadás  után.

Azaz 120 perc a sikeres szakdolgozat leadásért.

+ 60 perces egyéni konzultáció.

Ez a KOMBÓ verhetetlen! Használd ki a csoportban lévő tudást és az egyéni konzultáció személyre szabottságát.

Segítségével munka mellett is képes leszel leadni végre a szakdolgozatod.

ÁR

Forest Fruit Ice Cream

MAXIMUM 100 FŐ

 5 900 Ft

 • 1 órás élő Zoom előadás + 60 perces csoportos kérdezési lehetőség

 • Szakdolgozat hat lépésben e-könyv

Ice Cream with Candy

MAXIMUM 50 FŐ

14 900 Ft

 • 1 órás élő Zoom előadás + 60 perces csoportos kérdezési lehetőség

 • Szakdolgozat hat lépésben e-könyv

 • 60 perces egyéni konzultáció (online)

Birthday Party with Ice Cream

MAXIMUM 50 FŐ

20 900 Ft

 • 1 órás élő Zoom előadás + 60 perces csoportos kérdezési lehetőség

 • Szakdolgozat hat lépésben e-könyv

 • 2 x 60 perces egyéni konzultáció (online)

Jegelési garancia!

Arra az esetre, ha valamiért félévet kell halasztanod. A 60 perces egyéni konzultációt az előadást követő  egy évben veheted igénybe, előre egyeztetett időpontban, így félévhalasztás esetén sem veszted el ezeket.

Időpont, kezdés

Időpont: 2023. augusztus 24. csütörtök 17:30 - 19:30

Előadással kezdünk, utána a kérdezési lehetőség jön, a kettő között nem lesz szünet.

Eszköz: Zoom program

A Zoom programot itt tudod letölteni: https://zoom.us/download , de a jelentkezésed után kiküldök egy visszaigazoló emailt, abban is eléred majd a linket.

A csatlakozáshoz szükséges linket, az előadás napján, kedden, délelőtt küldöm. 

 

Szóval mire vársz? Biztosítsd a helyed most és add le a szakdolgozatod ebben a félévben!

bottom of page