ÚJ

Csoportos szakdolgozat konzultáció

 • Kevésnek érzed a szakdolgozat előkészítőn elmondottakat?

 • Nem is volt szakdolgozat előkészítő, csak leadtál egy házidolgozatot?

 • Kínai ez a sokféle teendő, ami ott elhangzott, nem tudod használni?

 • Semmi kedved elolvasni többszáz oldalt a szakdolgozat készítéséről?

 • Szeretnél végre egy érthető és használható segítséget, hogy indulhass és leadhasd végre a szakdolgozatod?

 

Ha bármelyikre igennel válaszoltál, akkor a csoportos szakdolgozat konzultáció a megoldás a problémádra.

Hogyan?

Összegyűjtöttem azokat az alapinformációkat, melyekre szükséged lesz az induláshoz, az íráshoz és a leadáshoz.

Csak a lényegetKonkrét gyakorlati tippeket, szakszavak nélkül, érthetően. A szakdolgozat csoportos konzultáció segítségével végre képes leszel elkezdeni és leadni a szakdolgozatodat!

A konzultáción azt kapod, amire végzős szakdolgozatíróként szükséged van. Nem a rizsát, nem a szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált előadást a sikeres és működő szakdolgozatírásról. Sőt még ennél is többet…, de erről később.

Mindezt otthonról, kényelmesen.

Tanuld meg az alapvető teendőket az egyetlen olyan szakdolgozat konzulenstől, aki témától függetlenül képes segíteni!

 

Miről lesz szó a csoportos konzultáción?

•         Mi a szakdolgozat célja? Bármilyen meglepő, de a legtöbben már itt elakadtok. Ha tudod, hogy meg kell írnod a szakdolgozatod, de pontosan nem érted, hogy mi a célja, akkor itt most megtudhatod. Röviden, érthetően elmondom az alapokat, amit más nem mutat meg neked. Hiszen hogyan is tudnád jól megírni a szakdolgozatod, ha az alapokat sem ismered?

•         Mit kell összegyűjtened a sikeres induláshoz, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a szakdolgozatodból. Minden egyes összegyűjtendőről, elmondom, miért van szükséged rá. Sőt arról is beszélek  mivel nem kell foglalkoznod az elején. (Megjegyzés: már itt eldőlhet, hogy mennyire lesz sikeres a szakdolgozatod megírása és leadása!)

•         Milyen szakirodalomra lesz szükséged? Az elmúlt 10 évben rengeteg félig kész szakdolgozat került hozzám, ahol elsősorban a rossz szakirodalom okozott problémát. Nem feltétlen sok irodalomra van szükséged, hanem inkább releváns irodalomra.

•         Teljes megértés a szakdolgozat felépítéséről. A szakdolgozat egyik titka a logikájában keresendő. Ha ezt megérted, nem lesz problémád a megírással, könnyen, gyorsan haladhatsz.

•         Mire használhatsz más szakdolgozatot? Az indulásnál sokan csináljátok, hogy rákerestek egy hasonló témájú szakdolgozatra és lemásoljátok azt. Ez azonban nem a legjobb megoldás. Megmutatom, valójában mire használhatod a másik szakdolgozatot.

 • Miért alapvetően szükséges a vázlat? Sokan vázlat nélkül ugranak neki az első oldalaknak. Valójában ez később lesz probléma, így én mindenképpen lebeszéllek a vázlat nélküli indulásról. Megérted miért jó, ha van vázlatod.

•         Hogyan készül egy megfelelő vázlat? Talán meglepődsz, de sokkal egyszerűbben, mint gondolnád. Egy egyszerű módszerrel nagyon gyorsan összeállíthatsz egy vázlat alapot, amit tovább tudsz bővíteni.

•         Milyen egy valóban jó szakdolgozat? A jó szakdolgozat az, amit a konzulens elfogad és megfelel az iskolai elvárásoknak. Megmutatom pontosan, hogyan érheted el, hogy megfelelő szakdolgozatot írj (elsőre) és a konzulensed is elégedett legyen. Jó hír: hidd el, ez könnyebben teljesíthető, mint gondolnád.

•         Mit tegyél, ha nincs elegendő irodalmad? A szakdolgozat a szakirodalom feldolgozásáról is szól, ezt nem tudod kikerülni. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerűen pótolhatod a hiányzó szakirodalmat.

•         Mire figyelj a formai beállításoknál már az indulásnál? A formai megfelelősség elvárás a sikeres leadáshoz. A formai beállítások egy részét hagyhatod a végére, de van néhány, amit jobb, ha az elején elvégzel. Mutatom, melyek ezek.

•         Minden alapvető hozzávalót megmutatok neked (mint egy jó receptnél), ami ahhoz szükséges, hogy a lehetőségekhez képest rövid időn belül megírd a szakdolgozatod és sikeresen le is add.

 

Fontos!!!

Valóban érthető, azonnal alkalmazható információkat adok neked a szakdolgozat írásáról. Nincs mellébeszélés.

•         Az elmúlt 10 évben több ezer szakdolgozat készült el sikeresen ezzel a technikával – megmutatom neked is, hogyan használd ezt a módszert!

•         Nem kell különleges trükköket használnod. Szimplán logikával, a bemutatott lépések követésével képes leszel te is valódi eredményeket elérni!

•         Meg fogod érteni pontosan, hogy valójában miről szól a szakdolgozatírás.

•         Kikerüljük az indulás útjában álló akadályokat

•         Rendbe tesszük a fejedben a szakdolgozattal kapcsolatos korábbi tévedéseket, téves információkat.

•         Azokat a lépéseket fogom megtanítani neked, amelyeket a nálam megfordulók sikeresen használnak évek óta.

 

 

Mit mondanak mások a módszeremről?

"Elcsépelt frázis, de Andreát csak ajánlani tudom. Empatikus és kedves, emellett hatalmas gyakorlattal, valamint tudással rendelkezik, és minden apró részletre odafigyel. A konzultáció során végig arra törekszik, hogy ne a saját, hanem a hozzá segítségért forduló eredeti elképzelései valósulhassanak meg a majdani szakdolgozatban, miközben lényeglátó kérdésekkel és jobbnál-jobb ötletekkel szelíden folyamatosan terelget, ha kell." Helga 

"nem gondoltam volna, de az egy órás beszélgetés alatt sikerült rendszert varázsolni az elképzeléseimbe, ez nagyon sokat jelentett, így már el tudok indulni." Anett/Németország 

„Nagyon nagyon szepen koszonom a segitseged es az utmutatast! Rengeteget jelentett, hogy valaki hozzaerto segiti es nem egyedul kellett kiszenvednem, szerintem meg most sem lennek kesz vele, de igy meg a hatarido elott be fog erkezni a suliba!  Meg egyszer; halasan koszonom!” Timi /London 

"Egy gyors és korrekt válasz és egy szépen, logikusan felépített vázlat után, pár nap alatt elkészült a szakdolgozatom. Andrea segítsége az iránymutatáson felül megadta a kezdőlökést is, így egy kilátástalan helyzetből sikerült pikk-pakk megoldhatót formálni. Hálás vagyok, hogy rátaláltam az interneten és volt bátorságom felvenni vele a kapcsolatot! :)  Köszönöm a segítséget! Több ilyen konzulens kellene mindenhova! :)" Dalma

„Egy kicsit fenntartásokkal kezeltem azt, hogy interneten keresztül, ismeretlen embertől ismeretlenül kérjek segítséget olyan helyzetben, ami számomra meghatározó: hiszen egy szakdolgozat megírása azt hiszem mindenkinek központi kérdés egy jó ideig az életében. Nagyon pozitív volt a mai napon Andival való skype konzultáció. Jól irányzott kérdéseivel, laza stílusával, összeszedett gondolatmenetével nagyon klasszul irányította a beszélgetést. Miután rávilágított arra, hogy mely irányban, hogyan gondoljam át az egész témát, segített megírni a vázlatot. Komoly segítséget jelentett. Biztos vagyok benne, hogy még igénybe fogom venni a szaktudását, rálátását, segítségét.Köszönöm Andi🙂” Kriszti

 

60 perces élő, online Zoom előadás  és

60 perces kérdezési lehetőség közvetlenül az élő, online Zoom előadás  után.

Azaz

 120 perc

a sikeres szakdolgozat leadásért!

+ egyéni konzultáció lehetősége

ÁR

alap

6 900 Ft

 • 1 órás élő Zoom előadás60 perces csoportos kérdezési lehetőség,

 • Szakdolgozat hat lépésben e- könyv

alap plusz

8 900 Ft

 • 1 órás élő Zoom előadás60 perces csoportos kérdezési lehetőség

 • Szakdolgozat hat lépésben e-könyv

 • 20 perces egyéni kérdezési lehetőség (online)

alap extra

14 900 Ft

 • 1 órás élő Zoom előadás + 60 perces csoportos kérdezési lehetőség

 • Szakdolgozat hat lépésben e-könyv

 • 60 perces egyéni konzultáció (online)

Jegelési garancia!

Arra az esetre, ha valamiért félévet kell halasztanod. Az "alap plusz" és az "alap extra" esetében,  a 20 perces egyéni kérdezés lehetőségét vagy a 60 perces egyéni konzultációt az előadást követő  egy évben veheted igénybe, így félévhalasztás esetén sem veszted el ezeket.

Az alapcsomagból a különbözet megfizetésével bármikor "alap plusz" és  "alap extra" csomagra válthatsz.

Időpont, kezdés

Időpont: 2020. szeptember 17. csütörtök 17:30 - 19:30

Előadással kezdünk, utána a kérdezési lehetőség jön, a kettő között nem lesz szünet.

Eszköz: Zoom program

Az élő, online előadás a Zoom programmal történik, mely egy fejlett videókonferencia szoftver. Így ugyanazt a szintet tudjuk biztosítani, mintha élő tréningen ülnél, és kérdezni is tudsz. 

A Zoom programot itt tudod letölteni: https://zoom.us/download , de a jelentkezésed után kiküldök egy visszaigazoló emailt, abban is eléred majd a linket.

A csatlakozáshoz szükséges linket, az előadás napján, csütörtökön 16 órakor küldöm. 

Hogyan jelentkezhetsz az előadásra?

•       Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!

•        Küldök egy emailt a fizetéssel kapcsolatos részletekről!

•        Utalással vagy kártyával (Paypal) rendezd az összeget.

•        Amint beérkezik a pénz, emailben megkapod a számlát.

 

Szóval mire vársz? Biztosítsd a helyed most!

Ezt se feledd!