gy.i.k.

 

 • A konzultáció  témafüggő? Nem. Technikát tanulsz meg, amivel a készítés idejét tudod lerövidíteni, leegyszerűsíteni. Amennyiben biológiából készítesz szakdolgozatot, akkor természetesen nem fogok tudni segíteni neked az amőbák rejtelmeinek szakmai feltárásában, viszont meg tudom mondani, hogyan építsd fel az amőbák életéről szóló szakdolgozatot. Ahol szakmailag is tudok segíteni:

  • Szociológia (oktatás, család, életmód stb.)

  • Szociálpszichológia

  • Kommunikáció

  • Művelődéstörténet

  • Public relations

  • Marketing

 

 • A vázlatot elkészíted idegen nyelven is? Alapesetben nem. Ha kéred, némi plusz összegért, angolra és németre át tudom ültetni. De gondold meg, megéri-e. Ezt te is el tudod készíteni, a kapott vázlat alapján.

 

 • Miért jobb ez, mint a főiskolai, egyetemi szakdolgozati konzultáció? Nem jobb, csak más. Teljes egészében a gyakorlatról szól. A főiskolákon, egyetemeken a szakdolgozat készítéshez kiadott tematika az irányadó, mely általában a formai elvárásokat tartalmazza, de a készítés technikájához nem ad túl sok segítséget. A konzulensek leterheltek, nem feltétlen van idejük a tematikától eltérő, vagy a mellett megjelenő kérdések kezelésére. Az itteni konzultáció gyakorlatorientált, segíti a felesleges körök elkerülését.

 

 • A konzultáció kiváltja a főiskolán, egyetemen választott konzulenst? Természetesen nem. Én abban segítek, hogy a konzulensedet szakmai kérdésekkel és ne technikai jellegűekkel keresd fel. A választott konzulensed fogja elbírálni a szakdolgozatodat. Tőle függ, mehetsz-e államvizsgázni, tehát személye nem helyettesíthető.

 

 • Segítesz OKJ-s szakdolgozatok esetében is? Igen

 

 • Kell valamit vinnem a konzultációra? Igen. Célszerű elhoznod az iskola által kiadott, szakdolgozati követelményeket tartalmazó útmutatót. Füzetet, no meg tollat.

 

 • Hogyan kapom meg az elkészült vázlatot? E-mailben. A fizetés után küldöm a teljes anyagot, az irodalomjegyzéket és a fejezetleírást, ha azt is kértél.

 

 • A Szakdolgozat hat lépésben című könyv és a munkafüzet miben más, mint a konzultáció? A könyv, a munkafüzet és a konzultáció külön- külön is használható segédeszköz a szakdolgozat készítés során. Az egyik szóbeli, a másik írásos forma. Tőled függ, melyiket kedveled jobban. Ha együtt használod őket, akkor segítik és kiegészítik egymást.

 

 • Mi a  jelentkezés menete? Elküldöd az értelemszerűen kitöltött adatlapot. Az egyéb infó rovatban minél több információt megadsz, annál kevesebb idő telik el az alaphelyzet letisztázásával. Azaz hamarabb megértem, mit szeretnél. Jelentkezés után e-mailben leegyeztetjük az időpontot, illetve megbeszéljük a még hiányzó adatokat. Konzultáció esetében egyszerűen eljössz a megbeszélt időpontra, meghallgatsz, majd a megbeszélteket elkészíted otthon. Vázlat megrendelése esetén a részletek letisztázása után elkészítem a vázlatot. Miután elutaltad a vázlatkészítés árát, elküldöm neked a teljes vázlatot irodalomjegyzékkel és leírással – ha ez utóbbit is rendeltél -.

 

 • Mi van, ha a konzulensem nem fogadja el a vázlatot, vagy hiányol belőle valamit? Akkor visszaküldöd e-mailben és én korrigálom, illetve kiegészítem a konzulensi kérés szerint, de csak maximum 3 alkalommal! Itt célszerű a teljes konzulensi véleményt továbbítani felém, így pontosan látom mi volt a probléma, mit kifogásolt a konzulens. Ez része az árnak, számodra nem jár plusz kiadással.

 

 • Hogyan tudok fizetni? Konzultáció esetében fizethetsz óra előtt a helyszínen, vagy Paypallal, bankkártyával. Ez utóbbi  esetben célszerű a konzultáció előtti napon elrendezni a fizetést. 

Minden egyéb esetben bankártyával, Paypallal, illetve utalással fizethetsz.

DE! Az utalás drága, így ha mindenképpen utalással szeretnél fizetni válaszd a Transferwise oldalát.  Csupán egy emailcímre, jelszóra, a bankszámlád adataira lesz szükséged, és kb. 2 perc alatt nyithatsz náluk előfizetői fiókot. Utána ezt bármilyen egyéb külföldi fizetésre használhatod.

A Transferwise oldalán az  utalás díja 1 € (kb.300 Ft), illetve 60.000 Ft felett az utalt összeg 0,5 %-a.

 

 • Vállalsz online konzultációt is? Igen. Online konzultációra is kérhetsz egyedi időpontot a jelentkezési űrlapon.

 

 • Hogyan rendelhetek a Szakdolgozat hat lépésben című könyvből? A jelentkezésnél töltsd ki az adatlapot értelemszerűen és küldd el. Hamarosan e-mailben kapsz egy számlát, amit kifizethetsz bankkártyával, utalással,  Transferwisen keresztül, illetve Paypallal is. Fizetés után postázom a könyvet. Budapesten lehetőséged van a személyes átvételre is, a belvárosban. Ebben az esetben az átvétel pontos helyét és idejét is megkapod e-mailben.

 

 • Kérdőív összeállítás esetén milyen formában kapom meg a kérdőívet?  A kérdőív összeállítása után létrehozok egy online fiókot, ahová feltöltjük a kérdéseket. A felhasználói adatokat és az oldalra mutató linket elküldöm neked e-mailben. A válaszok automatikusan az online fiókban gyűlnek össze.

 

 • Kérdőív összeállítás esetén mi a fizetés módja? Kérdőív esetében a fizetés módja a vázlatíráshoz hasonló. Utalás, Transferwise, Paypal, illetve bankkártya.  Az összeg beérkezése után indul a munka. A kész kérdőív linkjét küldöm át neked, amit megmutathatsz a konzulensednek is.

 

 • A kérdőív összeállítás elemzéssel mit takar?  A kérdőív elemzéssel megrendelése esetén elkészítünk egy ábrákkal teli rövid értékelést (egy kisebb tanulmányt), kb. 12-17 oldal terjedelemben. Itt az ábrák értelmezése mellett javaslatokat is találsz, hogy mivel érdemes ezt majd kiegészítened a dolgozatodban.