top of page

szakdolgozati kérdőív

 

 

A dolgozatban szükséged lesz saját kutatásra is. Általában az interjú illetve a kérdőív jöhet ilyenkor szóba. A téma, a rendelkezésre álló idő  és az elkészítés  kivitelezhetősége dönti el, számodra melyik a megfelelő megoldás.

 

A kérdőív összeállításánál számos dologra kell figyelni. Odáig általában mindenki eljut, hogy rákérdez a válaszadó korára, nemére és még néhány alapinformációra, de a témával kapcsolatos kérdéseknél azonban már gond szokott lenni.

 

  • Kit kérdezzek?

  • Mennyi kérdést kell feltenni?

  • Mire érdemes rákérdezni?

  • Milyen kérdéseket lehet feltenni?

  • Hogyan lehet profi módon kielemezni a válaszokat?

 

Sokan nekifutnak a kérdőívnek, mondván ingyen online lehetőségek vannak. Igen ezek nagyon jók, én is ezek egyikét használom. DE! Ez csak a technikai háttér. A megfelelő kérdéseket neked kell összeállítanod. Ehhez általában már segítség kell.

Minden kérdésnek meghatározott szerepe van és nem mindegy az sem, hogyan kérdezzük, amit kérdezünk.

 

Ugyanez igaz az interjúra.

Kitől, mit és milyen mértékben kérdezel? Meghatározza a dolgozatod milyenségét.

Miben tudok neked segíteni?

 

 

Kérhetsz egyéni konzultációt a kérdőíved elkészítéséhez vagy választhatod a kérdőív összeállítását is, ami három formában készülhet el.

 

  • A dolgozatod témájához passzoló kérdőív összeállítása. 

 

Ebben az esetben indulás előtt felteszek neked néhány kérdést, ami segít a kérdőívet egyedivé tenni. A válaszok alapján, online felületen elkészítem a kérdőívedet, így neked csak egy linket kell kiküldened  a konzulensednek jóváhagyásra, illetve az ismerőseidnek kitöltésre.  A visszaérkező válaszok saját  online fiókba érkeznek, ahonnan az eredmények láthatók, kinyomtathatók, grafikonon ábrázolhatók.

A kérdések száma jellemzően 10-15.

A készítés során a konzulensi kéréseket is beillesztem a kérdőívbe.

Az ár tartalmazza a konzulensi korrekciós kérések beillesztését is.

 

 ÁR: 29 000 HUF/ kérdőív  

 

  • Kérdőív összeállítás elemzéssel

 

Amennyiben szeretnéd, kérheted a kérdőívet értékeléssel együtt is. Ebben az esetben a fentieken túl, kapsz egy ábrákkal teli szöveges elemzést is ( kb. 15- 20 oldal).

 

FONTOS! A kérdőívek professzionálisak, és  általában tökéletesén megfelelnek a szakdolgozattal kapcsolatos elvárásoknak,  de az egyszerűbbek közül valók.  Azaz, itt inkább a kb. 100 kitöltő nagyságrendben gondolkodj, ne pedig 1000 fős kitöltés elemzésében. (de erre nincs is szükséged)

Komolyabb kutatás esetén kérj külön ajánlatot.

 

 ÁR: 68 000 HUF/kérdőív  

  • Máshol készült kérdőív elemzése

 

Ha már van elkészült kérdőíved és nem boldogulsz az elemzéssel, akkor sincs semmi gond, válaszd  a máshol készült kérdőív elemzését. Az elemzésben (12-15 oldal, akár 20 oldal) a kérdőívből valamennyi választ összegzem, leírom az összefüggéseket  és egy komplett ábrákkal dúsított tanulmány keretén belül adom át neked. Ez garantáltan passzolni fog a dolgozatod többi részéhez.

Amennyiben a kérdőív és az eredmények nem használhatók, előre jelzem neked, így biztos nem fizetsz feleslegesen. Ennek érdekében ezt a szolgáltatást ne fizesd rögtön, hanem először a kapcsolati űrlapon küldj üzenetet nekem.

 

  ÁR: 68 000 HUF/kérdőív 

Kérdésed van? Egyedi megoldást keresel? Írj egy emailt!

Kérdőív készítést vagy ezzel kapcsolatos konzultációt a gombra kattintva tudsz rendelni.

bottom of page