top of page
Koza Andrea

rólam …

A Szegedi Tudomány Egyetem bölcsész szakán végeztem  kommunikáció (public relations) és informatikus könyvtáros szakon. Bár nem lettem könyvtáros, könyvtárba a mai napig nagy kedvvel és rendületlenül járok. A kutatás a gyengém. IMÁDOM!

Nagyon szeretek anyagot gyűjteni egy-egy témához, majd a talált irodalmat egy meghatározott vázlat alá rendezni, új, egyedi megközelítési módot mutatva ezzel.

Miben tudok segíteni neked? 

  • Ott tudok segíteni, ahol a legtöbben elakadtok, az összeállításban, az indulásban, a "hogyan" -ra és a "miért"-re adható válaszokban.

  • Szívesen szedek szét, majd építek újra már elkészült írásokat. Ez akkor nagyon nagy segítség, amikor már megírtál 10-20-30 oldalt a szakdolgozatodból, de valahogy nem lett az igazi.

  • 2010-ben kiadtam a Szakdolgozat hat lépésben c. könyvet, mely célja, hogy úgy segítsen a szakdolgozat megírásában, hogy ne kelljen 800 oldalt elolvasnod hozzá.

  • Leginkább abban segítek, hogy a legegyszerűbben, a lehető leggyorsabban írd meg és add le a szakdolgozatod.

  • Szabadúszó külső konzulens vagyok, így kívülálló, független véleményt tudok adni a dolgozatodról. Rávezetlek, hol gondolod rosszul a dolgokat és mit kellene tenned, hogy könnyebb legyen a szakdolgozat megírása.

  • Leegyszerűsítem neked a teendőket és segítek abban, hogy ne görcsösen gondolj a szakdolgozat írásra. Ez egy feladat, aminek logikája van és ha ezt a logikát megérted, könnyen teljesíteni is tudod.

Mivel foglalkozom, amikor nem neked segítek?

Évek óta segítek cégeknek írásos anyagaik összeállításában. Kezdetben grafológusként, majd különböző saját és mások számára készült írások, webtartalmak elkövetőjeként, illetve PR munkák esetében. Több területen jelent meg cikkem, készült tanulmányom, illetve hosszabb-rövidebb kommunikációs anyagom. Jelenleg a SEO a fő fókuszom a reklám & marketing területén belül. Itt találsz SEO, közösségi média tartalmakat.

Ha szeretnél egy valóban eredményes és hűha élményt adó konzultáción részt venni szeretettel és persze tudással várlak a konzultációkon.

Bővebb információt itt találsz Szakdolgozat konzultáció

 

Koza Andrea

külső konzulens

kutatásmódszertan oktató

 

 

bottom of page