rólam …

A Szegedi Tudomány Egyetem bölcsész szakán végeztem  kommunikáció (public relations) és informatikus könyvtáros szakon. Könyvtárba a mai napig nagy kedvvel és rendületlenül járok.

A kutatás a gyengém. IMÁDOM!

 

Ez az oldal is ezért született.

 

Nagyon szeretek anyagot gyűjteni egy-egy témához, majd a talált irodalmat egy meghatározott vázlat alá rendezni, új, egyedi megközelítési módot mutatva ezzel.

Ott tudok segíteni, ahol a legtöbben elakadnak, az összeállításban, az indulásban, a "hogyan" -ra adható válaszokban.

Szívesen szedek szét, majd építek újra már elkészült írásokat. Ez akkor nagyon nagy segítség, amikor már megírtál 10-20-30 oldalt a szakdolgozatodból, de valahogy nem lett az igazi.

 

Mivel foglalkozom, amikor nem neked segítek?

 

Évek óta segítek cégeknek írásos anyagaik összeállításában. Kezdetben grafológusként, majd különböző saját és mások számára készült írások elkövetőjeként, illetve PR munkák esetében.  Itt megnézheted.

2010-ben kiadtam a Szakdolgozat hat lépésben c. könyvet, mely célja, hogy úgy segítsen a szakdolgozat megírásában, hogy ne kelljen 800 oldalt elolvasnod hozzá.

 

Jelenleg a legújabb kedvenc a környezet,- és klímavédelem. Ez egy új szerelem, magával ragadott. Ezen a területen  készítek tanulmányokat, állítok össze rövidebb- hosszabb kommunikációs anyagokat.

 

A klímavédelem hatására és annak érdekében ez a weboldal is klímabarát lett, azaz a weboldal használatával sem én, sem te, aki idelátogatsz nem szennyezzük a légkört, a klímát. 

 

 

Mindenkit szeretettel várok a konzultációkon

 

Koza Andrea

konzulens