top of page

leadásig és utána videótréning

Mennyire könnyű manapság megírni egy megfelelő szakdolgozatot és sikeresen megvédeni azt?

 

Mostanában mindenki arról beszél, hogy szakdolgozatot könnyű írni

 • De amikor megpróbálod, akkor kiderül, hogy nem is olyan könnyű.

 • Belekezdeni még nehezebbnek tűnik számodra.

 • Attól, hogy van egy témád, még nem biztos, hogy könnyen meg is írod a szakdolgozatot.

 • Rájössz, hogy rengeteg anyag kering ezzel kapcsolatban a neten, de valahogy egyik sem ad számodra azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket.

 

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Szeretnéd könnyen megírni a szakdolgozatod, de nem tudod hogyan indulj el.

 • Van már egy csomó anyagod, de fogalmad sincs, hogyan lehetne ebből kész anyagot csinálni?

 • A témáddal kapcsolatos kérdésekkel tisztában vagy, de valahogy nem áll össze egy egésszé a fejedben.

 • Sok elméleti anyagot átfutottál már, de amikor megpróbálod azokat a gyakorlatba áttenni, valahogy mintha mégsem működne.

 • Munka mellett örülsz, ha a napi teendőket ellátod, nemhogy a szakdolgozatoddal foglalkozz.

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire szükséged van egy szakdolgozat elkészítéséhez. Azokat a lépéseket, amelyeket én magam is több éve használok a szakdolgozat konzultációk során.

Ez tényleg a lényeg.  A Leadásig és utána videó tréning segítségével végre képes leszel te is a saját szakdolgozatod elkezdeni, és sikeresen védeni!

Itt azt kapod, amire valóban szükséged van. Ezzel képes leszel te is elkezdeni a szakdolgozatod, vagy rendbe tenni, ha már van elkészült anyagod, de nem sikerült jól vagy visszadobta a konzulensed.

Miért tudok neked segíteni?

 

Koza Andrea vagyok, külső konzulensként 17 éve tartok szakdolgozat konzultációkat. Ebben az időszakban számos témában és területen született szakdolgozat a segítségemmel.

Tudom sokan munka mellett tanultok és nincs időtök napi szinten több órát foglalkozni a szakdolgozatotokkal.

 

Azt tudom megmutatni neked, hogyan tudod hatékonyan, akár a semmiből elkezdeni és felépíteni a szakdolgozatodat. Illetve leadás után hogyan készülj célorientáltan, rövid idő alatt a védésre.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

A Leadásig és utána tanfolyam egy két részes tréning. Az első részben nulláról a leadásig elkészül a szakdolgozatod. A második részben pedig a védéshez a megfelelő PPT összeállításához kapsz segítséget.   

A két részt akár egy délután átveheted. Amennyiben közben az anyag alapján, azzal párhuzamosan készíted a saját szakdolgozatod is, úgy két -három napod megy majd rá. De megéri, mert utána már tényleg csak a készítéssel, a PPT összeállítással kell foglalkoznod.

 

A célom az, hogy mindkét résznél annyi konkrét, azonnal alkalmazható tippet adjak át neked, amivel simán tovább tudsz haladni a szakdolgozatodban.

1. rész Hogyan indulj el és juss el a szakdolgozat leadásáig?

 

Mire van szükség egy megfelelő szakdolgozat megírásához? A legtöbben már itt elvesztek az alapoknál. Tőlem megkapod azokat a szükséges információkat, melyből megérted, mi a lényege a szakdolgozat-készítésnek és milyen alap információkra van szükséged, hogy elindulj és megírd. Hiszen, hogyan írhatnád meg jól a szakdolgozatodat, ha már az alapokkal sem vagy tisztában?

 

Miről írj? Hogyan szűkítsd le a témádat? Indulásnál ez a másik sarkalatos pont. Nem könnyű a szakodon belül olyan témát találni, amelyik tetszik neked is és a konzulensednek is. Van hozzá megfelelő szakirodalom és kellően szűk ahhoz, hogy beleférjen a megírandó 30, 40 60, 80 oldalba. Elmondom, hogyan tudod az elején jól kiválasztani és leszűkíteni a témádat, hogy később emiatt ne írj felesleges oldalakat.

 

Hogyan találj megfelelő hipotézist/kutatási kérdést? Mi a helyzet, több hipotézis/kutatási kérdés esetén? A hipotézis esetében túltoljátok a keresést vagy nem veszítek elég komolyan a szerepét. Ennél a résznél pontosan meg fogod érteni, mi a jó hipotézis/kutatási kérdés titka és hogyan tudsz több hipotézist/kutatási kérdést összefogni a dolgozatodban.

 

Hogyan tudod a korábbi házi dolgozataidat beépíteni a szakdolgozatba? Ha korábban készítettél már beadandót ugyanabban a témában, amiről a szakdolgozatod szól, bizonyos feltételek mellett, beillesztheted azt is a dolgozatba. Mutatom, hogyan.

 

Miért fontos a vázlat, miért kell elkészítened? A vázlatot nem nagyon szeretitek, pedig sok iskola kéri is és hálás feladat elkészíteni. Ráadásul könnyen túl is lehetsz rajta. Megmutatom milyen jellegű és hány fejezetben érdemes gondolkodnod. Milyen logikai kapcsolatokra kell figyelned a szakdolgozatban? Mi miután következzen? Milyen arányok érvényesek a szakdolgozat írásakor? És egyáltalán milyen egy jó vázlat?

 

Szakirodalom. Itt leginkább a keresés okoz gondot mindenkinek. Megfelelő irodalomválogatásra mutatok lehetőséget, megnézzük a plagizálás kérdését, illetve az alapvető hivatkozási lehetőségeket.

 

​Saját kutatás a dolgozatban. Szinte kivétel nélkül minden szakdolgozatba kérnek saját kutatást, ami jellemzően kérdőív, interjú vagy esettanulmány. Átvesszük, hogy ezeket milyen formában érdemes a dolgozatba illeszteni. Melyikkel jársz jobban?

 

Hogyan írj? Mit csinálj, hogy tudományos hangú legyen a szakdolgozatod és milyen kivitelezési praktikák léteznek? A formai beállításokat hogyan tudod egyszerűen alkalmazni?

 

​Mit lehet tenni visszadobott szakdolgozat esetén? Nehéz ügy, de nem lehetetlen. Megmutatok néhány helyzetet, amikor még menthető a dolgozat és mire érdemes figyelni ilyenkor.

 

2. rész a szakdolgozat leadása után

 

 • Hogyan kezdj neki? Készítés előtt mi az a néhány dolog, amit át kell gondolnod.

 • Hogyan segít téged egy megfelelő PPT a védésben? Hogyan tudod a PPT-t a védés során mankóként használni, amikor már nincsenek nálad a jegyzeteid?

 • Mit vár el a bizottság a prezentálásnál és a védésnél? Ha jól van elkészítve a PPT-d, a bizottságnál is egyszerűbb dolgod lesz. Azt fogod megtanulni, hogy ehhez milyen tényezőket kell figyelned és azokat, hogyan tudod beépíteni a PPT-be.

 • A legfontosabb szempont, amire figyelned kell. Van egy szempont, ami meghatározó a PPT összeállításakor, amit semmiképp nem szabad kihagynod, ha hatékony prezentációt szeretnél tartani.

 • Mit érdemes párhuzamosan elkészítened? Mivel csak a PPT lesz előtted, a jegyzeteid már nem, így előtte úgy kell felkészülöd, hogy a PPT-re ránézve is tudd, mikor miről kell mindenképpen beszélned. Meg fogod érteni, hogy ehhez mit kell párhuzamosan elkészítened.

 • PPT összeállítása Hogyan és milyen stratégiával hozz létre diákat, amelyek szinte „eladják” helyetted a prezentációdat a védésnél.

 • Az extra segítség összeállítása a PPT mellé Meg fogsz lepődni, milyen zseniális és egyszerű módszerrel tudsz plusz segítséget készíteni magadnak a PPT mellé. Ezt mutatom meg neked.

 • Választott tételek beillesztése a PPT-be Percek alatt megérted, hogyan illeszd a prezentációdba a választott tételeket, még akkor is, ha most erről elképzelésed sincs.

 • Segítő tippek Elmondok néhány tippet, ami segít az eredményes összeállításban.

 • Minták a készítéshez Mutatok 3 különböző, leadott és sikeresen védett szakdolgozathoz kapcsolódó mintát, melyeket rögtön fel is használhatsz.

 

 • EXTRA!  Kérdezés lehetősége. Amennyiben valamelyik rész értelmezésében bizonytalan vagy és elakadsz készítés közben, kérdezhetsz emailben.

 • + EXTRA! Mindezek mellé megkapod a Szakdolgozat hat lépésben e-könyvet, ami szintén segít a készítésben.

 

 

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

 

„Szia Andi! A napokban kezdtem hozzá megírni a szakdolgozatomat. Nem is tudom elmondani, mennyit segít a tőled kapott vázlat. Rengeteg szakirodalom van benne, ami nagyban segíti a munkámat. Nagyon profi, szépen kidolgozott vázlat, remek ötletekkel!

Nagyon köszönöm a segítséget! Üdv,Niki”  2021.

 

"Hatalmas segítség volt a konzultáció, az évek óta álló szakdolgozatomat adhatom le hamarosan. Együtt könnyen és hamar sikerült a bizonytalanságokat megbeszélni, a dolgozatomat úgy felfrissíteni, témát konkretizálni hogy a nagy részét fel tudom majd használni a korábban megírt anyagból. Tökéletes segítség, ha a konzulens nem tud sok időt rászánni a dolgozat részleteire, illetve ha a bizonytalanságokat nem tudjuk vele megbeszélni, csak ajánlani tudom." Andi 2020.

"Mielőtt Andreával konzultáltam, elveszett voltam, és nem tudtam merre haladjak. Kilátástalanságom azonban gyorsan megszűnt a konzultáció után, logikus, kivitelezhető irányba terelt. Rettentő segítőkész,kedves és profi. Nagyon hálás vagyok Neki érte, és mindenkinek ajánlom, aki egy kis útbaigazításra vágyik! " Évi 2020.

 

"Egy gyors és korrekt válasz és egy szépen, logikusan felépített vázlat után, pár nap alatt elkészült a szakdolgozatom. Andrea segítsége az iránymutatáson felül megadta a kezdőlökést is, így egy kilátástalan helyzetből sikerült pikk-pakk megoldhatót formálni. Hálás vagyok, hogy rátaláltam az interneten és volt bátorságom felvenni vele a kapcsolatot! :)  Köszönöm a segítséget! Több ilyen konzulens kellene mindenhova! :)" 2018. Dalma

 

"Szia Andrea! Elkészültem mindkét szakdogával, beköttettem, holnap adom le. Igazi projekt munka volt. Örülök, hogy rád találtam, sokat segített, hogy jó kérdéseket tettél fel, és megértettem, hogy mi is ez a szakdolgozatnak nevezett műfaj. Értesítelek majd a védéseredményéről is. Köszönöm! Minden jót, Ákos" 2018.

 

Ár

Szakdolgozat leadás és utána tréning .pn

LEADÁSIG ÉS UTÁNA VIDEÓTRÉNING

 • videótréning

 • kérdezés lehetőség

 • hozzáférés hosszabbítása

 • Szakdolgozat hat lépésben e-könyv

19 700 Ft

Szakdolgozat leadás és utána tréning +1

LEADÁSIG ÉS UTÁNA +1 VIDEÓTRÉNING

 • videótréning

 • kérdezés lehetőség

 • hozzáférés hosszabbítása

 • Szakdolgozat hat lépésben e-könyv

 • 60 perces online konzultáció

29 600 Ft

Mit tartalmaz az ár?

 • Leadásig és utána videótréning teljes hozzáférése 6 hónapra

 • Kérdezési lehetőség végig

 • A hozzáférésed akárhányszor e-mailben kérve meghosszabbítható, amennyiben időben megcsúszol vagy félévet halasztasz.

 • Szakdolgozat hal lépésben e-könyv

 

Mikor indul a tanfolyam? 

A tanfolyam, fizetés után azonnal hozzáférhető egy zárt online felületen.

Figyelj!

- Egyedül te vagy felelős a szakdolgozatod leadásáért! Senki nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

A csodát nem ígérek, de azt igen, hogy megmutatom, mit kell ahhoz tenned, hogy elkészítsd a szakdolgozatod és le is add, összeállítsd a PPT-d és sikeres legyen a védésed. De ehhez neked kell a feladatokat elvégezned.

- Ha már megvetted a Szakdolgozat nulláról tréninget, akkor számodra a PPT és védés videótréning lesz a megfelelő. 

Jelentkezz és kezdd el mielőbb a szakdolgozatod, hogy végre a kezedben legyen a diplomád.

bottom of page