top of page

szakdolgozat PPT és védés videótréning

A szakdolgozat leadását követő könnyed mosoly hamar lefagy az arcodról, mikor rádöbbensz még hátra van a PPT és a védés.

De nem kell ennek így lennie.

Mi a baj a PPT-vel?

A legtöbben nem jól használjátok a PPT-t. Fogalmatok sincs arról, hogyan lehetne hatékonyan elkészíteni.

 

Rád is igaz valamelyik?

 • nincs kedved elkészíteni, mert macerásnak érzed

 • láttál már PPT-t, de nem tudod hogyan lehetne gyorsan elkészíteni

 •  nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt és ezt szerkesztgesd

 • fogalmad sincs, hogyan lehetne a te szakdolgozatodból gyorsan elkészíteni

 • homály fedi, hogyan fog téged segíteni a védés során

 

Bármelyik pont is igaz rád, van megoldás a problémádra!

 

Hogyan segítek neked?

Összegyűjtöttem azt a néhány lényeges elemet, amire szükséged van ahhoz, hogy gyorsan készíthesd el a prezentációd és hatékonyan készülhess fel a védésre, így hamarabb kezedben lehet a diplomád.

Konkrét gyakorlati tippek, egyszerű, egymást követő lépésekkel. A PPT és védés online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel lezárni az egyetemi éveidet és sikeresen teljesítheted az utolsó megmérettetést.

Itt azt kapod, amire végzősként valóban szükséged van. Nem szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált tréninget a sikeres PPT készítésről és védésről.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében.

Mit tartalmaz a PPT és védés tréning?

 • Hogyan kezdj neki? Készítés előtt mi az a néhány dolog, amit át kell gondolnod.

 • Hogyan segít téged egy megfelelő PPT a védésben? Hogyan tudod a PPT-t a védés során mankóként használni, amikor már nincsenek nálad a jegyzeteid?

 • Mit vár el a bizottság a prezentálásnál és a védésnél? Ha jól van elkészítve a PPT-d, a bizottságnál is egyszerűbb dolgod lesz. Azt fogod megtanulni, hogy ehhez milyen tényezőket kell figyelned és azokat, hogyan tudod beépíteni a PPT-be.

 • A legfontosabb szempont, amire figyelned kell. Van egy szempont, ami meghatározó a PPT összeállításakor, amit semmiképp nem szabad kihagynod, ha hatékony prezentációt szeretnél tartani.

 • Mit érdemes párhuzamosan elkészítened? Mivel csak a PPT lesz előtted, a jegyzeteid már nem, így előtte úgy kell felkészülöd, hogy a PPT-re ránézve is tudd, mikor miről kell mindenképpen beszélned. Meg fogod érteni, hogy ehhez mit kell párhuzamosan elkészítened.

 • PPT összeállítása Hogyan és milyen stratégiával hozz létre diákat, amelyek szinte „eladják” helyetted a prezentációdat a védésnél.

 • Az extra segítség összeállítása a PPT mellé Meg fogsz lepődni, milyen zseniális és egyszerű módszerrel tudsz plusz segítséget készíteni magadnak a PPT mellé. Ezt mutatom meg neked.

 • Választott tételek beillesztése a PPT-be Percek alatt megérted, hogyan illeszd a prezentációdba a választott tételeket, még akkor is, ha most erről elképzelésed sincs.

 • Segítő tippek Elmondok néhány tippet, ami segít az eredményes összeállításban.

 • Minták a készítéshez Mutatok 3 különböző, leadott és sikeresen védett szakdolgozathoz kapcsolódó mintát, melyeket rögtön fel is használhatsz.

 

Mire képes a megfelelő PPT?

Aki ismer már, tudja, mindenem a hatékonyság, az információk tömörítése. Neked is így fogom megmutatni a PPT és a védés összeállítását. Nem készítettem volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan állíts össze néhány diát.

Megmutatom milyen elvek mentén tudsz egy hatékony PPT-t készíteni és hogyan használhatod azt fel segítségként a védés során.

Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor ötösre véded a szakdolgozatod. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy átgondolni és felhasználni az elhangzottakat, akkor jelentősen megkönnyíted a saját dolgodat.

Nagyjából két évvel ezelőtt indult a PPT készítési szolgáltatásom. Ahol pontosan azt adom, amit neked ezen a tréningen megtanítok.

 

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

"Nagyon jó lett! :) Köszönöm szépen!" Marci 2020.11.

"Köszönöm Andi, ezer hála a segítségedért, a gyorsaságodért, hogy valaki fogta  a kezem és biztatott. Ez egyedül nem ment volna. Ezzel kelek ezzel fekszem, nem alszom jól, ennek a végleges összerakására fordítom minden időmet.  De a segítségeddel minden a helyére került. Ezer ölelés: Heni" 2020.03.

"Nagyon nagyon szepen koszonom a segitseged es az utmutatast! Rengeteget jelentett, hogy valaki hozzaerto segiti es nem egyedul kellett kiszenvednem, szerintem meg most sem lennek kesz vele, de igy meg a hatarido elott be fog erkezni a suliba!  Meg egyszer; halasan koszonom!" Timi /London 2019.03.

"Szia Andrea, Ajánlani foglak az ismerőseimnek. Köszönöm a sok-sok segítséget, és hasznos tanácsaidat. Sikeresen megírtam és megvédtem a szakdolgozatomat. Már kezemben a diploma :). Szép nyarat, és jó pihenést neked is.üdv: Dániel"  2014.07.

 

ÁR

Szakdolgozat PPT és védés videótréning

tréning

5 900 Ft

Szakdolgozat PPT és védés tréning konzu

tréning

+online konzultáció

(1 óra)

15 800 Ft

bottom of page