top of page

Hét éve történt


Ez a weboldal 7 éve indult, el sem hiszem. A hét év alatt többször megfordult a fejemben a blogindítás, de valahogy mindig elvetettem. Most viszont döntöttem, blog kell. A döntést teljesen tudományos alapon, KOCKÁS PAPÍR módszerével

hoztam meg. Pro és Kontra.

Hét év alatt sok minden történt, nagyon sok embernek segítettem. Legtöbben azért kerestetek fel, mert munka mellett egyszerűen nem maradt elég időtök az alapok összeállítására. Azt tapasztaltam, hogyaz utóbbi időben egyre kevesebb a főállásban egyetemista/főiskolás hallgató. Egyre többen kényszerültök a tanulás mellett munkát is vállalni, úgy pedig nem könnyű. Főleg,hogy a munkahelyek jelentős része ma már egyáltalán nem nevezhető láblógatós helynek. Nehezedik a helyzet azért is, mert a konzulensek egyre leterheltebbek a különféle, velük szemben támasztott követelmények, elvárások miatt.

Az sem ad kellő segítséget, hogy a sulikban kevés az ezzel kapcsolatos óraszám, és nem is nagyon gyakorlatorientáltak. Valami feladat kiadásra kerül, amit elkészítetek otthon és jobb esetben egy félévi jeggyel letudtátok a szakdolgozatra felkészítő órákat. A tényleges nehézségekkel akkor szembesültök, mikor tényleg meg kellene írni a szakdolgoztatot. Az is akkor derül ki, mennyire egyedül vagytok a feladattal.

No ezen a kétségbeesési ponton szeretnék nektek segíteni. Szeretném, ha megértenétek, ez is csak egy feladat, ami megoldható. Semmi másra nincs szükségetek csak egy meghatározott szisztéma szerinti gondolkodásra. A többi megy magától. Bár valószínűleg ezt most úgysem hiszed el nekem.

A blogbejegyzések között szeretnék megosztani hasznos információkat, megtörtént eseteket, sikersztorikat és válaszokat a kérdéseitekre. Szóval kérdezettek bátran!

Jövő héten rögtön azzal kezdem, hogy közkinccsé teszek egy rövid, ingyenesen letölthető anyagot a szakdolgozati időbeosztás témájában.

Tartsatok velem!


16 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page